PULSE RESIDENCE Χαλάνδρι | GREEN Properties
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ/
ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
101 τ.μ. – 133 τ.μ.
3 ΥΔ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΟΙΞΗ ’24

PULSE RESIDENCE Χαλάνδρι

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών minimal αισθητικής, στο Χαλάνδρι.

Πρόκειται για ένα επιβλητικό κτήριο κατοικιών, το οποίο βρίσκεται σε μία από τις πιο ελκυστικές και περιζήτητες περιοχές των Βορείων Προαστίων, στο Χαλάνδρι.

Με σύμμαχο τον άριστο προσανατολισμό και το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, δημιουργήσαμε ένα κτήριο με τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού να αναδεικνύουν την διακριτική του πολυτέλεια.

Η σύλληψη της ιδέας περιλαμβάνει δύο όμοιους κτηριακούς όγκους που καθρεπτίζονται γύρω από έναν πολύ δυναμικό πυρήνα: το κεντρικό κλιμακοστάσιο. Ο πυρήνας αυτός, ως ένα πρωτότυπο μορφολογικό στοιχείο της όψης, μοιάζει να χωρίζει  και να ενώνει τους δυο όγκους, ενώ το στοιχείο του νερού απογειώνει τη ρυθμική αλληλουχία του έργου.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση στη χωροθέτηση , το κτήριο βρίσκεται στο κέντρο του οικοπέδου, ενσωματώνοντας το πράσινο στοιχείο στη μελέτη. Ο περιβάλλοντας χώρος πρασίνου, η φύτευση στους εξώστες, καθώς και το φυτεμένο δώμα, αποτελούν βασικά στοιχεία της σύνθεσης. Τα frameless κουφώματα συμβάλλουν προς την ίδια κατεύθυνση, καθώς ενισχύουν τα μη εμφανή όρια και επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέλθει άπλετα στο κτήριο.

Περισσότερα

Τα χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν το εξωτερικό του κτήριο είναι τα λευκά γραμμικά οριζόντια στοιχεία, οι μαύρες μεταλλικές περσιδωτές πέργκολες, τα κάθετα δυναμικά στοιχεία μεταλλικής υφής με χαράξεις και ο ενσωματωμένος κρυφός φωτισμός LED.

Επιπλέον υπάρχουν διακοσμητικά στοιχεία, η χρήση σκούρου πρισματικού μαρμάρου στο κεντρικό κλιμακοστάσιο και τζάμια ενώ το ίδιο το κέλυφός διατηρείται σε ήπιους χρωματικούς τόνους. Όλα αυτά μαζί ενώνονται  δημιουργώντας ένα εμβληματικό πρότυπο μίνιμαλ αισθητικής.

Στο εσωτερικό τους οι χώροι αναπτύσσονται με συνεχόμενη λειτουργική ροή, ενώ τα ανοίγματα προς όλες τις ελεύθερες πλευρές είναι τέτοια που να εξασφαλίζουν φως και οπτική επαφή με τον έξω χώρο, χωρίς όμως να χάνεται η ιδιωτικότητα.

Ιδιαίτερη πρόκληση, υπήρξε η δημιουργία ενός κτηρίου υψηλών προδιαγραφών, με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, που υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, με διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη καθώς και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, θερμοπρόσοψης 10cm καθώς και  αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Λιγότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

  High – End Frameless κουφώματα αλουμινίου
  Φωτισμός νέας τεχνολογίας LED
  Smarthome
  Εσωτερικός και εξωτερικός κρυφός
  Ενεργειακό κτήριο Α+
  Σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας-λουτρού
  Ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας ψύξης-θέρμανσης
  Ηλιακός θερμοσίφωνας
  Φωτοβολταϊκά με σύστημα Net metering
  Σύγχρονο κτήριο minimal αισθητικής
  Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού
  Θερμοπρόσοψη 10cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίο

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  Μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές του λεκανοπεδίου είναι το Χαλάνδρι. Συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας μέσω των μεταφορικών μέσων αλλά και των κεντρικών λεωφόρων, με την μεγάλη αγορά , τους πεζόδρομους και την πλούσια νυχτερινή ζωή. Το πράσινο στοιχείο δε λείπει από την περιοχή, καθώς η Ρεματιά αποτελεί τον πνεύμονα του Χαλανδρίου και την πρώτη στάση χαλάρωσης για τους φυσιολάτρες.

  Αναφέρονται ενδεικτικά τοποθεσίες και η απόσταση τους από το ακίνητο:

  Το σπίτι σας (Μικράς Ασίας 35)
  Πλ. Δούρου/ Ελευθερίου Βενιζέλου (700m)
  Supermarket (400m)
  3ο Δημοτικό σχολείο (230m)
  Πάρκο Καλλισθενικής Χαλανδρίου (300m)

  Ριζάρειος Σχολή (600m)
  Φαρμακείο (400m)
  Super Market (600m)
  Γυμναστήριο (500m)
  Τράπεζα (650m)
  Νοσοκομείο Υγεία (700m)
  Πάρκο Ρεματιάς Χαλανδρίου (900m)

  ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  15 Properties